Huhut Cheekin ja Elastisen puuhista pitivät paikkansa

Cheek ja Elastinen tekevät yhdessä kaksi areenakonserttia. Profeettojen ensimmäinen single Sinuhe julkaistaan tiistaina 29.11.

Kuva: Nana Simelius

Cheek ja Elastinen toteuttavat Profeetat-konseptillaan kaksi areenakonserttia ensi huhtikuussa. Nimi tulee kaksikon vuonna 2013 julkaisemasta yhteisbiisistä. Herrat lupailevat tulevaisuudessa lisää yhteismateriaalia, mistä ensimmäisenä maistiaisena julkaistaan tulevana tiistaina Sinuhe-niminen single.

Keväällä Cheek ja Elastinen nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelien verran, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen. Elastinen kertoo odottavansa energisiä ja ainutlaatuisia iltoja. Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia:

– Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille.

– Nyt on täydellinen hetki lähteä tekemään tätä ja ottaa happea samalla sooloprojekteista. Mulla oma saaga jatkuu vuonna 2018 kolmannen osan muodossa. Sitä ennen on Profeettojen aika, Cheek kertoo.

Liput konsertteihin tulevat myyntiin 1.12. klo 9.00.