”Homma lähti käsistä” – Räppäri Aste järjestää oman festivaalin Lahdessa heinäkuussa

Juuli Aschan

Ajatus lähti liikkeelle juhlakeikan suunnittelusta.

Räppäri Aste järjestää kesällä Lahdessa uuden festivaalin. Headland-festivaali järjestetään kaksipäiväisenä musiikkifestivaalina Lahden Niemen satamassa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 30.7.–31.7.2021.

Asteen ohella festivaalin järjestäjinä toimivat Summer Up -festivaalin alkuperäinen perustaja Martin Mustonen ja rumpali ja yrittäjä Jori Routo.

Ajatus Headland-festivaalista lähti liikkeelle Asteen juhlakeikan suunnittelusta:

”Järjestin vuonna 2019 faneille yksityistilaisuuden Lahdessa Ace Cornerilla. Tapahtumasta jäi niin hyvä fiilis et heti oli selvää että tää pitää tehdä uusiks ja vielä isommin. Tätä suunnitellessa hommat lähti yllättäen täysin käsistä ja nyt tilanne on se, että me järjestetään kaksipäiväinen festivaali!”, Aste kertoo tiedotteessa.

”Oon ollut huono juhlimaan mitään, täysikäisenä en oo edes synttäreitä viettänyt kertaakaan, puhumattakaan kulta-, ja platinajuhlista. Headlandissa on vuorossa siis juhlakeikka! Juhlitaan kerralla sit kaikki juhlat, siskon kummin kaiman synttärit ja muut”, Aste kertoo.

Tiedotteen mukaan Headland on täysi-ikäisille elämästään nauttiville aikuisille suunnattu moderni 2020-luvun musiikkifestivaali, jossa tyylikkyys ja karkeus kohtaavat toisiaan täydentäen.

Suomalaisten pop- ja hiphop-artistien lisäksi myös musiikin ulkopuoliset elämykset ja kokemukset ovat osa ohjelmistoa.

Lahdessa, Niemen Satamassa järjestettävä tapahtuma panostaa erityisesti ajankohtaisiin kotimaisiin artisteihin. Festivaaleilla nähdään Asteen 20-vuotisjuhlashow’n lisäksi muun muassa Reino Nordin, Ellinoora, Olavi Uusivirta, Mikael Gabriel, Stig, Brädi, Kube, Ibe, Mouhous, Pihlaja, Costee, Sara Siipola, Sexmane sekä Ollie.

Onko koronaepidemia siinä vaiheessa heinäkuun lopulla, että festivaali voidaan järjestää? Sitä on tässä vaiheessa mahdoton sanoa. Se selviää lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja ja lippuja tästä linkistä.