Hiphop-maailman ikonisimmista otoksista vastannut amerikkalaiskuvaaja lanseeraa yhteistyömalliston Carlingsin kanssa

Chi Modu

Useampaan otteeseen Suomessa pistäytyneen Chi Modun kuvien pohjalta tehty vaatemallisto julkaistaan marraskuussa.

Amerikkalaisen The Source -lehden kuvatoimituksen päällikkönä toiminut Chi Modu tunnetaan etenkin hänen 1990-luvulla ottamista rap-artistien valokuvista. Vuonna 2014 legendaarisen valokuvaajan Uncategorized-näyttely järjestettiin Porin taidemuseossa, ja seuraavana kesänä mies dokumentoi Tampereella Blockfestin tunnelmaa, yleisöä ja artisteja. Viime vuonna hän julkaisi sataprosenttisesti kierrätysmateriaaleista tehdyn Pure Waste x Chi Modu -paitamalliston helsinkiläisen Pure Waste Textiles -yrityksen tuella.

Nyt pitkän uran tehnyt valokuvaaja lanseeraa uuden malliston yhteistyössä Carlings-vaateketjun kanssa. Hip Hop Legends -mallisto sisältää kuusi printtiä, joiden ikonisissa otoksissa nähdään 2Pac, Ice Cube, Nas, Snoop Dogg ja Wu-Tang Clan. Uutta mallistoa juhlistetaan ennakkomyynnillä Carlingsin Forumin liikkeessä Helsingissä torstaina 2. marraskuuta. Paikan päällä on Hoodwatch-DJ-kaksikko soittamassa musiikkia ja tarjolla on myös pientä naposteltavaa.

Chi Modun valokuvia pääsee katsomaan esimerkiksi Instagramista. Tuoreeseen yhteistyömallistoon pääset tutustumaan tästä ja sen lanseeraustapahtuman löydät Facebookista täältä.