Helsinkiläinen tuottajatiimi löi hynttyyt yhteen jenkkiräppärin kanssa – kuuntele uutuusbiisi!

Helsinkiläinen klubimusiikkiin erikoistunut indie-label ja tuotantotiimi Top Billin tunnetaan myös järjestämistään suosituista klubi-illoista. Sen ja baltimorelaisen naisräppäri TT The Artistin yhteistyöstä syntyi naisen uutuuslevyltä löytyvä biisi Baby Boy.

FUM.FI tavoitti Top Billinin manageri Heikin, joka kertoi, että Top Billin on tehnyt paljon yhteistyötä Baltimoresta ponnistavien tyyppien kanssa, joten tie oli jo valmiiksi auki.

– Olemme jo julkaisseet Baltimore-skenen musaa, ja TT The Artist on tuttumme, tuottaja Mighty Markin tyttöystävä, joten saimme sitä kautta jalan oven väliin. Olemme tehneet TT The Artistin kanssa useampia kappaleita, mutta nyt julkaistu Baby Boy päätyi Queen of the Beat -levylle, Heikki kertoo.

Miehen mukaan biisin kasaaminen vaati säätöä, vaikka loppujen lopuksi kaikki sujui nopealla aikataululla.

– Jouduimme säätämään asioita edestakaisin jonkin verran, ja Mighty Mark toi oman mausteensa mukaan produktioon, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui nopeasti. Netti helpottaa työn tekemistä. Meillä on myös valmiina useampia TT:n kanssa tehtyjä kappaleita, jotka pyrimme julkaisemaan oman lafkamme kautta, mies jatkaa.

Top Billin on myös tehnyt yhteistyötä PME Recordsin väreissä liputtavan Töölön Ketterän kanssa. Heikki paljasti, että uusi Töölön Ketterä -biisi on jo kansia vaille valmis.

– Julkaisemme sen piakkoin.