Hei käki, tämä mixtape kannattaa kuunnella!

DJ Supertyylin uusi Yo! 2017 Raps -miksaus niputtaa menneen vuoden räpit yhteen pakettiin.

Oletko totaalisen ulapalla rap-kentän tuoreista julkaisuista? Onko sormi ollut pulssilla viimeeksi joskus vuoden 2011 paikkeilla? Älä stressaa, sillä helsinkiläinen DJ Supertyyli on saanut kasaan Yo! 2017 Raps -mixtapen, johon on koottu olennaisimmat räpit menneeltä vuodelta.

Mukana on vakiintuneiden nimien ohella uusia artisteja kuten Cardi B, Bad Bunny, Baka Not Nice, J Hus ja Stefflon Don. Vuonna 2012 alkaneen mixtape-sarjan pääpaino on klubiräpissä, mutta tasapainoa on tuotu myös muutamilla syvällisemmillä kappalevalinnoilla. Kotimainen materiaali on rajattu miksausten ulkopuolelle.

– Tänä vuonna mixtapelle päätyi jonkin verran viime vuosia enemmän Brittien uuden aallon räppiä, koska sen soundimaailma kiehtoo, DJ Supertyyli kommentoi.

Miten paljon paketti sitten eroaa normaalista Spotify-soittolistasta? No aika pirusti.

– Skrätsi-introt ja DJ-kikkailu ovat itselle tärkeitä elementtejä miksauksilla, ja niitä enää harvemmin kuulee siististi tehtynä. Vanhempien ikonien, kuten DJ Rectanglen, DJ Spinbadin, Beat Junkiesin ja kanadalaisen DJ M-Rockin mixtapet ovat olleet suuria vaikutteita. Skrätsääminen on kuitenkin itselle sellainen DJ-taito, jota ei opi yhdessä illassa, se ei tapahdu nappia painamalla eikä niitä taitoja voi imuttaa netistä, DJ Supertyyli nauraa.

Ota mixtape kuunteluun alta! DJ Supertyylin nettisaitin keikkakalentereineen löydät täältä.