Hassan Maikalin ja Lukas Leonin yhteisbiisillä ollaan hulluja ja jätetään anteeksipyytelyt muille

Kai Kuusisto / Sony Music Finland

Hassan Maikal julkaisi uutta.

Hassan Maikal julkaisi uutta musiikkia singlen muodossa. Alvar Escartin tuottama Hullu esittelee monen tyylilajin taitavan Hassanin kykyjä melodisen träpin saralla. Mukana kappaleella laineja laukoo Lukas Leon, jonka omillaan seisovan verseilyn seasta voi muuten bongata myös räppärin omasta tuotannosta tuttua sanastoa.

”Lukas Leon tuli mukaan kappaleelle, meissä on samanlaista anteeksipyytelemättömyyttä ja ihailen Lukasissa ihmisenä sitä, ettei musaskene tai mikään muu elämän paine ole muuttanut sitä samaa jäbää kenet tapasin noin seitsemän vuotta sitten artistipolkumme alussa,” Hassan kertoo yhteistyöstään Lukasin kanssa.

Uuden kappaleensa syntytaustaa Hassan on puolestaan avannut tiedotteelle seuraavasti:

”Hullu lähti tunteesta, joka mulle tulee välillä kun teen omaa juttuani, eikä muut aina ymmärrä mitä koen. Mua on pidetty hulluna kun oon uskonut artistiuteen ja omaan ääneen. Elämme jokainen omassa maailmassamme ja ne maailmat saattavat poiketa toisistaan.”

Atte Merikallion ja Jack Murdan kappaleelle ohjaama musiikkivideo seuraa myöhemmin perässä. Kuuntele Hullu-kappale alta.