Hämeenlinnan uusi rap-festari julkisti loput esiintyjänsä – La Coka Nostra ensimmäiselle festarikeikalle Suomeen

Mellakka Festivalin ohjelma on nyt valmis.

Hämeenlinnan Linnanpuistossa heinäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Mellakka Festival on julkistanut loput esiintyjänsä. Tapahtumaan saapuu yhdysvaltalainen La Coka Nostra, joka on jakanut jäseniä muun muassa House of Painin, Non Phixionin ja Limp Bizkitin kanssa.

Esiintyminen Mellakka Festivaleilla on underground-räpin superkokoonpanoksi luonnehditun yhtyeen ensimmäinen festarikeikka Suomessa. Paikan päällä nähdään kaikki nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat räppärit eli Danny Boy, Ill Bill, Slaine sekä DJ Eclipse.

– Yhtye on ug-räppipiireissä yksi kuuluisimmista, ja on Mellakka Festivalin toivotuin ulkomaanesiintyjä. Mahtavaa että pystymme vastaamaan ihmisten toiveisiin. Tämä on myös upea jatkumo Ill Billin viime kesän Hoodfest-keikalle, tapahtuman promoottori Tom Kangas kommentoi.

Kotimaisista nimistä uusia kiinnityksiä ovat Eevil Stöö, Freerap, Laineen Kasperi, Mäkki, SMC Lähiörotat, Spekti sekä paikalliset Laiska Leppone & Timo Kotipoltto. Erikoislaatuisia yhteiskeikkoja on tiedossa kokoonpanoilta Konala Cartelli x Skandaali sekä Juju x Trilluminati. Lisäksi jo aiemmin julkistettu Sairas T tulee jakamaan lavan Jonestownin kanssa. Festareiden jatkobileissä Cafe Bar Skogsterissa esiintyvät jyväskyläläinen Mouhous ja uraansa lopetteleva Juno.

Mellakka Festival järjestetään Hämeenlinnassa 20.-21. heinäkuuta. Tapahtumatulokkaan virallinen kävijäodotus on Kankaan mukaan 5000 kävijää.

– Lipunmyynti on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Uskon että tapahtuma tulee nousemaan genressään Suomen kärkitapahtumien joukkoon jo tänä vuonna!

Mellakka Festivalin aiemmat julkistukset näet täältä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.