”Halusin kirjoittaa siitä mitä on olla kokonainen ihminen, jolla on mieli ja sydän ja keho” – Nopsajalka julkaisi uuden albumin

Jan-Erik Olin

Uutta Nopsajalkaa.

Nopsajalka julkaisi tänään kuudennen albuminsa nimeltään Sade.

Yhteensä 12 kappaleen kokonaisuus käsittää myös aiemmin julkaistut singlet Sydän sydän ja Burnout. Albumin kantavana teemana on ihmisyys sekä yhteys ja kommunikaatio ihmisten välillä. Vaikka aihepiiri koskettaa kaikkia, pohjautuvat kappaleen sanoitukset ensisijaisesti artistin omiin tunteisiin.

”Halusin kirjoittaa siitä mitä on olla kokonainen ihminen, jolla on mieli ja sydän ja keho. Koko levy pohjautuu mun kipuun, mikä on aiheuttanut sen että oon eristäytynyt. Sen takia levyllä käsitellään yksinäisyyttä ja yhteyden puutetta. Mutta myös rakkautta,” kertoo Nopsajalka tiedotteella.

Vierailevina ääninä levyllä tähdittää Sydän sydän -julkaisulla kuullun Chisun lisäksi Keko Salata sekä Raappana. Albumijulkaisun ohessa levyn Sadepilvessä-kappaleelle saatiin myös musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Jan-Erik Olin. Sekä albumin että musiikkivideon pääsee katsastamaan alta.