Haloo Helsinki! -yhtyeen Olympiastadion-keikka siirtyy kesälle 2022

Marek Sabogal

Ensi vuonna sitten!

Haloo Helsinki! -yhtyeen aiemmin julkistetty Olympiastadionin keikka on päätetty siirtää myöhemmäksi.

Alkujaan tämän vuoden elokuulle kaavailtu konsertti järjestetään lauantaina 18. kesäkuuta 2022. Syynä keikan siirtymiseen on vielä maailmalla vallitseva pandemiatilanne. Siirtymällä halutaankin varmistaa, että yleisö pääsee ensi vuonna keikasta päästäisiin nauttimaan turvallisesti yhdessä vailla huolta pandemiasta tai saati rajoituksistakaan. Yhtye on kommentoinut tiedotteelle keikasta seuraavasti:

”Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että tämän vuoden elokuuksi suunniteltua Haloo Stadion! -konserttia ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti elokuussa 2021. Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show’ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon! Suuria tunteita, yhteislaulua ja ennen kaikkea yhdessäoloa, kirkkaan valomeren loisteessa Helsingin taivaan alla. Sen takaamme, että illasta tulee ikimuistoinen! Tässä kohtaa oli kuitenkin pakko ottaa realiteetit huomioon, koska show’n teknisten valmistelujen tuotantoaikataulut muodostuivat liian tiukoiksi vallitsevassa maailmantilanteessa. Aika yksinkertaisesti loppui kesken. Mutta onneksi valoa siintää tunnelin päässä, ja hetki kun maltetaan vielä, niin voimme taas nauttia yhdessäolosta. Näin uskomme! Laitetaan hetkeksi silmät kiinni, hypätään mielikuvissa stadikalle tanssimaan, laulamaan ja bailaamaan yhdessä frendien ja läheisten kanssa. Se hetki nimittäin tulee vielä, ja meillä kaikilla on todellakin jotain mitä odottaa yhdessä!”

Elokuun 2021 keikalle ostetut liput käyvät kesäkuun 2022 keikalle sellaisenaan. Halutessaan ostamansa lipun voi palauttaa 17. heinäkuuta 2021 mennessä. Lisätiedot löytyvät täältä.