Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla ensi vuonna

Marek Sabogal

Haloo Helsinki! valtaa Olympiastadionin elokuussa.

Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14. elokuuta 2021.

Lippuja Haloo Stadion! -keikalle myy Lippu.fi. Lipunmyynti alkaa maanantaina 7. joulukuuta kello 9:00. Vastikään tauolta palaillut yhtye julkaisi Lady Domina -paluusinkun, joka on samalla lähtölaukaus kohti tulevaa albumia.

Jäsenet ovat osoittaneet tiedotteella suurta kiitollisuutta faneilta saamastaan tuesta, joka on kannustanut kokoonpanoa jatkamaan musiikin tekoa aina näihin päiviin asti. Vaikka Haloo Helsinki! -yhtyeen perustamisesta on vierähtänyt jo 15 vuotta, ei intohimo musiikkia ja keikkailua kohtaan ole lähimainkaan hiipunut.

”15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa,” yhtye kertoo.

Järjestyksessään seitsemäs pitkäsoitto saa julkaisunsa ensi vuoden aikana. Mikäli albumia enteilevä Lady Domina on vielä syystä tai toisesta mennyt ohi korvien, voi tilanteen korjata tuota pikaa oheisen musiikkivideon kera.