Haippi on todellista: Blockfest tuo $uicideboy$-kaksikon uudestaan Ratinaan

Ilmassa on $uicideboy$-manian merkkejä.

Viikonloppuna loppuunmyydyssä The Circuksessa esiintynyt $uicideboy$ on lisätty Blockfestin tulevan kesän artistikattaukseen yhdysvaltalaiskollegojensa Post Malonen ja Lil Pumpin seuraan. Kaksikon keikka Tampereen Ratinassa järjestettävillä hiphop-festareilla on jo kokoonpanon kolmas Suomessa vuoden sisään.

Blockfestin tiedotteen mukaan synkkäsävyisestä materiaalistaan tunnettu $uicideboy$ on ollut kysytty nimi uudestaan Suomeen. Kokoonpano ei kuitenkaan ole tapahtuman historian ensimmäinen ulkomainen artistikiinnitys, joka on buukattu toistamiseen Blockfesteille. Wiz Khalifa  on jo aiemmin nähty Blockfesteilla kahteen otteeseen.

New Orleansista lähtöisin oleva yhtye palaa Tampereelle innolla, sillä sen jäsenet Ruby Da Cherry ja $lick Sloth ovat hehkuttaneet viimekesäistä Blockfest-keikkaansa. Tuolloin kaksikon massiivinen liveshow sai Blockfestin telttalavan lähes ratkeamaan liitoksistaan. Parhaillaan kaksikko työstää uutta albumia ja tuottaa Dirty South -ikoni Juicy J:n tuoreinta projektia.

Lisäksi Blockfesteille on kiinnitetty uutena nimenä tanskalainen Noah Carter, jonka tuotannossa yhdistyvät skandinaavinen melankolisuus, Drake-henkiset melodiat sekä grime-vaikutteet. Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut 24-vuotias artisti tunnetaan parhaiten kappaleistaan Come Alive ja Do You. Roskildessakin yleisön eteen noussut artistilupaus on niin ikään palkittu vuoden tulokkaana Danish Music Awardseissa.

Blockfestin uusia kotimaisia artistikiinnityksiä edustavat Jättiläinen-singlen perjantaina julkaissut Pyhimys sekä pitkäsoittoaan valmisteleva Töölön Ketterä. Tiedossa on myös suosittujen nimien erikoiskeikkoja, kun tapahtumassa nähdään Eevil Stöön ja Kuben sekä Julma H:n ja Sairas T:n yhteiskeikat.

Blockfest järjestetään 17.-18. elokuuta ja sen lipunmyynnistä vastaavat Ticketmaster ja Tiketti. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!