Haamu ja Jukka Ässä tekivät yhteisen biisin ja siitä kaksi eri versiota

Kuuntele Laastari-biisin kaksi eri versiota.

Rap-artisti Haamu ja pop-artisti Jukka Ässä tekivät yhteisbiisin Laastari, josta he tuottivat omat versiot. Biisit julkaistiin viime viikolla. Haamun versio on sekoitus räppiä, soulia ja aikuisrockia. Jukka Ässän kappale yhdistelee unista pianoa tanakkaan biittiin alkusyksyisellä fiiliksellä.

Laastari kertoo kuuntelemisesta ja tukena olemisesta. Aina ei tarvitse selviytyä yksin. Jokainen tarvitsee joskus laastaria.

Jukka Ässä on tamperelainen muusikko, laulaja-lauluntekijä ja tuottaja. Viime vuonna julkaistun Mukavuusalueella-levyn avausraita #Faija soi mm. Radio Suomen soittolistalla. Vuoden ulkomailla asumisen jälkeen Ässä on palannut Suomeen ja jatkaa musiikintekoa jännittävällä kollaboraatiolla Suomen taitavimman rap-artisti Haamun kanssa.

Haamu on monen mutkan kautta Helsinkiin päätynyt rap-artisti ja tuottaja. Monissa eri projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut 3 soololevyä ja vieraillut kymmenillä muilla suomalaisilla rap-julkaisuilla, sekä tuottanut mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin sooloalbumi, Aika rakastaa lapsiaan, julkaistiin marraskuussa 2017. Uusi 30 EP julkaistaan Monsp Recordsin kautta 2019 loppuvuodesta.

Haamu tekee musiikkia myös ulkomaille alteregolla Misha. Tuottajadebyytti Feel julkaistiin toukokuussa 2018 hollantilaisen Chillhop Musicin kautta, joka on maailman johtava instrumentaalista hip-hopia julkaiseva levy-yhtiö. Reilussa vuodessa tuottajaprojektin kappaleita on striimattu Spotifyssä jo yli 5 miljoonaa kertaa ja radiosoittoa on tullut kotimaisten radiokanavien lisäksi myös mm. BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

Kuuntele Haamun versio biisistä tästä ja Jukka Ässän versio tästä.