Gettomasa tähdittää singlelistan ykkösenä – uuden Vain elämää -kauden menestys näkyy listoilla

Mikko Kaunisto

Uusi satsi Vain elämää -kappalesatoa debytoi albumilistan kärjessä.

Gettomasan Veli mä vannon -biisi on pompannut singlelistan ykköseksi. Albumilistalla sen sijaan on kuunneltu uuden Vain elämää -kauden kappaleita oikein urakalla, mistä osoittaa Kausi 11 Toinen kattaus -levyn debytointi suoraan ykköspallilla.

Behmin Draaman kaari viehättää tipahti ykköseltä toiseksi. Vain elämää -ohjelman ensimmäisen puoliskon yhteen niputtava Kausi 11 – Ensimmäinen kattaus jatkaa sijalla kolme, AC/DC:n Power Up sijalla neljä ja Maustetyttöjen Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä sijalla viisi. Vain elämää -kokoelman lisäksi albumilistan uutuuksiin lukeutuvat Miley Cyrusin Plastic Hearts (7. sija), Dream Theaterin Distant Memories – Live in London (13. sija), Kaunis kuolematon -yhtyeen Syttyköön toinen aurinko (18. sija) ja Sodomin Genesis XIX (49. sija).

Singlelistalla Jannika B:n Vain elämää -veto Pyyntö väistyi Gettomasan tieltä kakkospaikalle, jota aiemmin pitänyt Billie Eilishin Therefore I Am löytyy nyt puolestaan sijalta neljä. Behmin Frida jatkaa kolmantena. Gettomasan lisäksi singlelistalla debytoivat Herra Ylpön ja Yeboyahin Minä liityin sinuun (5. sija) sekä Miley Cyrusin ja Dua Lipan Prisoner (15. sija).