Gettomasa jatkaa listaykkösenä – korkeimpana uutukaisena debytoi Ibe

Max Steffansson

Gettomasa on vastustamaton.

Gettomasa jatkaa Vastustamaton-levyllään Suomen virallisen albumilistan ykkösenä viidettä viikkoa putkeen. Myös singlelistan ykkössija on pysytellyt Gettomasan hallussa, levyn Vastustamaton-nimikkobiisillä.

Toisella sijalla nähdään Iben Non2En2E, joka on myös listan korkein uutuus. Perässä kolmantena debytoi puolestaan Metro Boomin Heroes & Villains. Neljänneltä sijalta löytyy kutospaikalta noussut Haloo Helsinki! Älä pelkää elämää -albumillaan. Muut albumilistan uutuudet ovat Hurriganesin Saapasjalkarock Live 1983 (17. sija) sekä Neljä Ruusua -yhtyeen 40 (31. sija).

Singlelistan toisella sijalla Gettomasan kintereillä jatkaa toista viikkoa Blacflacon ja Etan My Love & Homie. Listan korkein uutuus, Iben Oranssi, on asettunut kolmospaikalle, josta pudonnut Viivin ja Robin Packalenin Ihana kipu löytyy nyt sijalta neljä. Jouluaaton lähestyessä myös joululaulut ovat tehneet paluuta listoille muun muassa Haloo Helsinki! -yhtyeen Joulun kanssas jaan -kappaleen (10. sija) ja Michael Bublén It’s Beginning To Look A Lot Like Christmasin (16. sija) muodossa.

Iben lisäksi singlelistalla debytoivat Rayen Escapism (12. sija), Pyhimyksen Jumalan selän takana (13. sija) sekä Kerzan ja Cledoksen Kädet ilmaan (15. sija).