G-Mieheltä uusi biisi: ”On ihan cool olla normaali!” Katso video!

G-Mies julkaisi uuden biisin Kokovartalopeili ja sen kylkeen tehdyn hauskan musiikkivideon.

G-Mies kertoo FUM.FI:lle, että kappaletta kirjoittaessaan hänellä ei ollut mitään maailman syvällisimpiä ajatuksia, muttta onko biisi oodi normcore-jengille? Tavallisille tyypeille?

– Jos joku kuulee sen noin, niin tosi kiva juttu! Ehkä haluan samalla kertoa sen, että normaalius on ihan cool. Ja jos siitä tulee sellainen fiilis, että tässä kampanjoidaan somen pinnallisuutta vastaan, niin sekin on ok, räppäri toteaa.

– Tuossa biisissä kerrotaan kuitenkin enemmän siitä, että ihmiset eivät ehkä jaksa lähteä fyysisesti tapaamaan frendejään, vaan tyydytään vain laittamaan viestejä frendeille. Tuollaista olen viime aikoina kelaillut tosi paljon.

G-Mies julkaisi viime keväänä ensimmäisen EP:nsä, jonka myötä keikkarintamalla on ollut kiireistä. Räppäri löi hynttyyt yhteen DJ Yollun kanssa. Ja tätä ratkaisua G-mies haluaa alleviivata.

– Se on todella siistiä, sillä kyseessä on äärimmäisen kova DJ, joka tuo liveen lisää sellaista, mitä en ole aikaisemmin tajunnut puuttuvan.

Tulevaisuudessa G-Mies aikoo hypätä samaan kelkkaan monien muiden artistien kanssa. Mies kertoo keskittyvänsä nyt lähinnä sinkkujen julkaisemiseen.

– Mulla on tuossa nippu puolivalmiita biisejä, joista voisin kasata uuden EP:n tai jopa kokopitkän, mutta toistaiseksi pistän ulos pelkkiä yksittäisiä biisejä. Diggaan kokonaisen levyjen kuuntelemisesta, mutta levyn tekeminen on työlästä. Sinkkujulkaisujen myötä toivon, että se freesi ote musaan säilyy pidempään. En halua haudutella ja hillota biisejä liian pitkään. Haluan, että tekemäni musa kuulostaa aina hyvältä, G-Mies valottaa.

Kepes Moden paluusta G-Mies on vielä vaitonainen, sillä tällä hetkellä se ei käytännön syistä ole mahdollista.

– Meillä on yksi video kuvattuna. Se tulee ulos lähiaikoina, mutta uusia juttuja ei ole kehitteillä, sillä toinen jäsen asuu Lontoossa, joten yhteistyö on nyt vähän jäissä. Olisi kyllä siistiä tehdä uutta musaa, mutta tilanne nyt vain on tämä.