Funkiestin Juhan kustantamia biittilevyjä on nyt mahdollista kuunnella myös diginä – K.V.N & Lobo -tuottajakaksikon koko tuotanto on saapunut suoratoistopalveluihin

Andrei6000

Monsp Records toimittaa jälleen!

Tuottajakaksikko K.V.N & Lobon esikoislevyn The Dead End Kidzin ilmestymisestä tulee tällä viikolla kuluneeksi jo kymmenen vuotta. Monsp Records on sen kunniaksi julkaissut veljeskaksikon koko tuotannon diginä.

Nykyään ehkä parhaiten Jodarokin kanssa muodostamastaan Aivovuodosta tunnettu kaksikko on julkaissut kolme biittilevyä The Funkiest Records -liikkeen alla toimineen Fjuu Recordsin kautta. Lisäksi duolta tuli vuonna 2012 ulos tuottajalevy nimeltä Sutenööriskeidaa, jolla kuullaan muun muassa Gaselleja, Notkeaa Rottaa ja SMC Lähiörottia.

Fjuun julkaisuja on aikaisemmin ollut melko heikosti tarjolla diginä (Chydeonen ja Sauruksen albumit taitavat olla lähes ainoita poikkeuksia), joten jonkinlaisesta kulttuuriteosta voidaan puhua. Ei siis muuta kuin käsi lippaan Monspille ja K.V.N & Lobo bittiavaruudesta tulille! Ehkä joskus myös esimerkiksi Helpuksen ja Eevil Stöön  Fjuu-julkaisut saadaan linjoille?