FUM.fi:n ENSINÄYTTÖ: Ykkösnyrkki-posseraidalla ei säästellä iskulinjoja

MC Kajo, Altis, Nikke Ankara, Jussi Kuoma, Mängi, Eepi Boloks, Rivo ja Skandaali.
Nuutti Pura / Karumedia

Forssalainen Rivo palaa perusteisiin suomalaisten punchline-osaajien kärkikastin kanssa.

Vuoden 2013 freestyle-räpin suomenmestari Rivo nosti viimeaikaisten posseträkkien rimaa kertaheitolla julkaistessaan marraskuussa tuoreimman singlensä Ykkösnyrkki. LX-Beatsin takoman biitin päällä kuultiin laajalla skaalalla keskimääräistä tiukempaa sylkemistä, sillä samalla raidalla on mukana joukko kotimaisten punchline-osaajien kärkinimiä.

FUM.FI:n ensinäytössä nähdään nyt kappaleen tueksi kuvatut visuaalit, joiden takana on KaruMedian Nuutti Pura. Muutaman kuukauden takaisessa haastattelussamme Rivo puhui projektin taustoista näin:

– Kesällä rupesin kelaamaan että Suomessa ei ole vähään aikaan tullut mitään kunnon iskulinja-possebiisejä, niin täytyy laittaa itse pyörät pyörimään. Otin sitten koodit LX-Beatsille ja kysyin että kiinnostaisiko vääntää biitti, ja ei siitä ideasta sitten mennyt kuin pari päivää niin ukot olivat jo kasassa.

Rivon ohella oman panoksensa posseraidalle ovat antaneet Altis, Eepi Boloks, Jussi KuomaMC Kajo, Mängi, Nikke Ankara ja Skandaali. Viimeiseksi mainitun MC:n tuplaajanakin kunnostautunut Rivo ei osaa vielä sanoa, voisiko Ykkösnyrkin kaltaisten posseraitojen tekemisestä tulla hänelle tavaramerkki. Ajatus uudesta traditiosta ei kuitenkaan kuulosta hullummalta.

– Tätä on kyselty ja mietin sitä itekin. Täytyy laittaa korvan taakse, oishan siinä ideaa, artisti kuittaa.

Tsekkaa Ykkösnyrkin tuore video alta!