FUM.fi:n ENSINÄYTTÖ: Seksikäs-Suklaa ja Dosdela uppoutuvat Netflixin hittisarjan tunnelmiin uutuusvideollaan, joka käsittelee nuorten käsistä riistäytynyttä nuuskakauppaa

Denssi iskee kuin nyrkki.

Itä-Helsingin pahamaineiset ”EL Chobo” ja ”Kotka” eli Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat julkaisseet uuden musiikkivideon. Viime kuussa ilmestyneen Denssi & Chill -EP:n Denssi-kappaleelle kuvattu video nähdään nyt FUM.FI:n ensinäytössä.

Videosta huomaa jo heti alun perusteella, mistä suositusta Netflix-alkuperäissarjasta pätkä on saanut inspiraationsa. Tällä kertaa kokaiini on kuitenkin vaihtunut nuuskaan, johon liittyvä kaupanteko on Seksikkään-Suklaan mukaan riistäytynyt nuorten keskuudessa käsistä.

Hanadin kaa kirjoitettiin sketsi nuuskamenosta ja Hanad mainitsi että oli nähnyt Yleltä dokkarin miten nuuskaa myymällä jengi rikastuu ja ryöstää toisia. Meillä tuli heti mieleen toi Narcos-sarja, että meno on vähän sama, nuuskaluukut valloittaa alueet ja siitä se idea lähti.

Kappaleen on tuottanut Beni Blankko, jonka artistinimi pohjautuu Carlito’s Way -klassikkoelokuvaan. Aiemmin muun muassa Cheekille, Majurille ja Uniikille biittejä tehnyt tuottaja on kuitenkin Bronxin sijaan kotoisin Tampereelta.

– Kuulin biitin Rudyn (Ruudolf, toim. huom.) koneelta ja olin että hitto tää on kova biitti ja kysyin kuka teki tän. Se sano Beni Blankko ja soitin sille ja sain koko biitin! Sitten lähdin etsimään melodioita siihen. No päätin juoda lavaa bissee koffia ja eiköhän 100 freestyle jälkeen lähteny idea!

Denssissä oli heti alusta lähtien loistavat ainekset videoon, joten totta kai sellainen piti tehdä. Uutuusvideon ovat ohjanneet Kaulus ja Vincento ja sen tuotantoyhtiönä on toiminut TwentyOne Films.

– Videon tekeminen oli aika jees, tässä on tullut käsikirjoitettua. Valvoin vähän himassa ja jääkaapissa ei ollu ruokaa joten päätin alkaa kirjoittaa Denssi-musavideota. Kirjoitin ja sendasin Hanadille että se korjaa mun kirjoitusvirheet! Se täydensi ja sit kuvaajat tajus meitä siin on lopputulos, Seksikäs-Suklaa kertaa.

Mutta millainen suhde kaksikolla itsellään on nuuskaan? Pitäisikö sen myynti laillistaa Suomessa?

– Nuuska on paras kehon puhdistaja! Pieni tumma paahto pauligia ja denssi ylähuuleen. Eiköhän lennä! Jos teillä on frendei joka puhuu liikaa anna denssi eiköhän kaveri hiljene.

– Nuuska ois kova laillista valtio sais hyvät rahat. No toisaalta pimeillä markkinoilta veljet tekee rahaa, Seksikäs-Suklaa päättää.