FUM.FI:n ENSINÄYTTÖ: Brrr! Kevin Tandu kanavoi atlantalaista trap-jumalaa uudella Suomen Guccimane -videollaan

Kevin Tandun tuorein julkaisu luottaa yksinkertaiseen mutta mieleenpainuvaan kertosäkeeseen.

Suomen Gucci Maneksi uusimmalla hengentuotteellaan julistautunut Kevin Tandu on tehnyt uutuuskappaleestaan musiikkivideon, joka nähdään nyt FUM.FI:n ensinäytössä. Videon ohjaajina ovat toimineet artisti itse sekä Santeri Rahikka.

Maaliskuussa intistä kotiutunut Kevin Tandu on viime aikoina keskittynyt uuden materiaalin äänittämiseen sekä keikkailuun. Inspiraatio Suomen Guccimanen tekemiseen löytyi helposti, sillä helsinkiläisartisti on omien sanojensa mukaan ollut aina innostunut trapista. Tapahtumajärjestäjänäkin kunnostautunut Tandu ei tarvitse tuekseen omaa henkieläintä, sillä sen tontin hoitaa itse Trap God.

– Gucci Mane ei ole mulle esikuva, vaan enemmänkin illuusio, mikä antaa mulle voimaa ja opettaa olemaan vahva, Tandu avaa.

Hänen omia suosikkejaan atlantalaisen trap-jumalan katalogista ovat First Day Out Tha Feds, Wasted ja Boy From the Block. Niille joille 1017 Brick Squadin perustajan tuotanto ei ole tuttua, on alagenren pioneeri saattanut jäädä mieleen ulkomusiikillisista syistä. Vanhan sanonnan mukaan aatelisuus velvoittaa, mutta Suomen oma Gucci Mane ei kuitenkaan ole suunnitellut valtavan jäätelötötterön ikuistamista omiin kasvoihinsa.

– Ehkä käteeni tötterö sopisi, artisti lohkaisee.

Todennäköisesti Tandu ei ole ihan heti aikeissa suunnata tatuointistudioon, mutta muita suunnitelmia löytyy sitäkin enemmän. Mitä Suomen Gucci Manelta on lupa odottaa tulevaisuudessa?

– Meikällä on niin monta rautaa tulessa, energia päällä ja hyvä flow että musiikkia tulee ulos ja hyvässä tahdissa! Enää ei olla pikkuskidejä, helmikuussa tulee 24 vuotta täyteen joten on pakko tähdätä eteenpäin. Eletään kuitenkin päivä kerrallaan ja pelataan pelikortit oikein!