Freestyle-räpin suomenmestarin ja rock-ikoni Andy McCoyn yhteislevyltä julkaistiin uusi kappale – onko jäissä ollut projekti sittenkin toteutumassa?

Damn eli Johnny Crash, Andy McCoy ja MC Toni.

MC Toni julkaisi kappaleen omalla YouTube-kanavallaan.

Freestyle-räpin vuoden 2014 suomenmestarina tunnettu MC Toni on julkaissut uuden kappaleen Unelmii, jossa on mukana rock-ikoni Andy McCoy. Kaksikko muodostaa yhdessä Jouni Karin eli Johnny Crashin kanssa bändin nimeltä Damn.

Kolmikon piti julkaista hiphopia ja rockia yhdistelevä levy jo viime vuoden puolella, mutta projekti laitettiin tuntemattomista syistä jäihin. Levyltä on aiemmin kuultu ainoastaan raita Sori naapurit, jolla vierailee Lauri Avaruudesta.

Tällä hetkellä Damnin tilanne on hieman kysymysmerkki, mutta projektia ei ole siitä huolimatta välttämättä kokonaan kuopattu. FUM.FI:n haastattelussa heinäkuussa 2017 MC Toni antoi ymmärtää, että Damnin tarina ei ole ohi.

– Meidän aika koittaa vielä. Isketään sit kun sitä vähiten kukaan osaa odottaa, freestyle-osaaja totesi tuolloin.

Vaikka levyä ei olekaan kuulunut, niin Andy McCoyn vaikutus on näkynyt silti muutamilla hiphop-julkaisuilla tänä vuonna. Sekä Lukas Leon että Toge Rosonen ovat julkaisseet Hanoi Rocks -legendan mukaan nimetyn kappaleen.

Lisäksi McCoy osoitti kesällä tukensa Oskari Olemattoman tuoreimmalle albumille. Katso omakustanneartistin postaus aiheesta alta.

https://www.instagram.com/p/BkopBrBHrQD/?utm_source=ig_embed

FUM.FI:n tietojen mukaan Unelmii-kappaleesta on kuvattu jo aikaa sitten video, mutta sitä ei ole julkaistu. Ota sitä odotellessa kappale haltuun YouTubesta.