Freestyle-räpin SM-kisat järjestetään jälleen marraskuussa – tapahtumaan otetaan uutena elementtinä mukaan kirjoitetut battlet

Viime vuoden voittaja ja kisojen konkari Ironine (oikealla) nähdään tänä vuonna tapahtuman tuomaristossa. Kuva on vuodelta 2015 ja vasemmalla on silloinen juontaja Jussi Ridanpää.
Kool Kat Records

Tapahtuman juontaja ja osa tuomareista on nyt julkaistu.

Ensimmäisen kerran jo 1990-luvun puolivälin paikkeilla järjestetty Rap SM -tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 3. marraskuuta. Tapahtumapaikkana toimii Helsingin Nosturi.

Tapahtuman tuomareina nähdään ainakin hallitseva freestyle-räpin suomenmestari Ironine, aikoinaan Mestareiden Battleakin tuomaroinut Brädi sekä Tuomas Kauhanen. Juontajana jatkaa viime vuoden tapaan Skandaalin tuplaajanakin kunnostautunut vuoden 2013 voittaja Rivo.

Lisää tuomareita ja esiintyjiä julkistetaan lähiaikoina. Kilpailuun osallistumisesta kiinnostuneille on avattu ilmoittautumislomake täällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21. lokakuuta.

Osallistujilla on myös myöhemmin julkaistavalla lomakkeella mahdollisuus haastaa kirjoitettuun Skriivaa Ku Riivaa -battleen kolminkertainen Rap SM -voittaja MC Kajo. Valinta vastustajasta tehdään 22. lokakuuta mennessä. Kirjoitettuja battleja on todennäköisesti tiedossa enemmänkin, joten lisäjulkistuksia on lupa odottaa kesän ja syksyn mittaan.

Tapahtuma löytyy Facebookista täältä. Viimevuotisen Sigen ja Ironisen finaalibattlen näet alta ja tapahtuman historiaa pääset kertaamaan FUM.FI:n Rap SM -testillä.