Folkreggaebändi The Meälandin uusi sinkku kertoo rauhasta, rakkaudesta ja läheisyydestä

"Tulipahan jopa ajatus että voitais rakastella rauhaa päälle koko maan!"

Folkreggaebändi The Meänland julkaisi uuden kappaleen Rakastelhaan tänään 12. heinäkuuta. Rakastelhaan on duetto rakkaudesta, rauhasta ja läheisyydestä.

Duettoparina kappaleella vieraileva Krista Tiitinen on kemiläislähtöinen, nykyisin oululaistunut ja sieltä käsin keikkaileva laulaja ja muusikko, joka esittää kappaleita monipuolisesti popista souliin. Kappaleesta julkaistaan myös musiikkivideo keskiviikkona 17. heinäkuuta. The Meänlandin Sami kertoo kappaleen synnystä seuraavasti:

”Pimeänä talvi-iltana kaamoksen keskellä istuin kämpillä skitta sylissä ja siemailin jallunaukkuja. Kynttilän valon siivittämänä innostuin säveltämhään rakkauslaulun jonka uumoilin miellyttävän silloista tyttökaveria joka oli tulossa uuvuttavalta työreissulta.Tuli fiilis että tämä kipalehan vois tuokasta valoa pimmeytheen ja rauhaa syähmiin. Tulipahan jopa ajatus että voitais rakastella rauhaa päälle koko maan!”

Folkreggaebändi The Meänland esittää suomen- ja meänkielistä sekä ruotsinkielistä folkreggaeta. Musiikissa liikutaan vaihtelevasti humoristissa, henkevissä ja kantaaottavissa tunnelmissa. The Meänland keikkailee aktiivisesti Suomessa, mutta myös muualla Pohjolassa, Ruotsissa ja Norjassa.

The Meänlandin esikoissingle Sole Mikhään ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle. Yhteensä The Meänlandin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa jo yli miljoona kertaa. Yhtye työstää levy-yhtiönsä Reggaedogin kanssa parhaillaan syksyllä 2019 julkaistavaa esikoislevyään.

Kuuntele sinkku alta.