Flow’ssa tunnelmoidaan The Miseducation of Lauryn Hill -klassikon tahtiin livenä elokuussa

Helsinkiläisfestari julkisti Ms. Lauryn Hillin lisäksi kotimaisten naisräppäreiden yhteisspektaakkelin.

Hiljattain Ms. Lauryn Hillin uutisoitiin suuntaavan loppuvuodesta Eurooppaan osana hänen 20 vuoden takaiselle The Miseducation of Lauryn Hill -klassikolleen omistettua maailmankiertuetta. Nyt helsinkiläinen Flow Festival on julkistanut kiinnittäneensä The Fugees -tähden keikalle myös Suomeen.

Hill nähdään kolmipäiväisessä tapahtumassa perjantaina 10. elokuuta. Keikka on r’n’b-, hiphop- ja soul-merkkipaaluaan juhlistavan yhdysvaltalaisartistin ainoa kesän aikana Euroopassa.

Lisäksi tapahtumaan on julkistettu D.R.E.A.M. -DJ-kaksikon kuratoima tunnin mittainen D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -spektaakkeli. Taika Mannila ja Lina Schiffer tuovat lavalle show’n, jota tähdittävät suomalaisen hiphopin tämän hetken kiinnostavimmat naiset.

Spektaakkelissa lavalle nousevat AdikiaAKFSofa sekä Yeboyah. Musiikin lisäksi esitykseen kuuluvat tanssikoreografiat, puvustus ja visuaalit. Lavan suunnittelee vuoden 2016 nuori muotoilija ja viime vuoden Flow’hun laajamittaisen teoksen toteuttanut taiteilija Laura Väinölä.

Aiemmin vuoden 2018 Flow Festivalille varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa Kendrick Lamar ja 6lack. Lisää ohjelmajulkistuksia on lupa odottaa kesän aikana.

Flow Festival järjestetään 10.-12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.