Flow Festival tuo läpimurtonsa partaalla olevan atlantalaisräppärin Suomeen

6lack nähdään kesällä Flow'ssa.

Flow Festivalin on julkistanut uusia nimiä ohjelmaansa. Lauantaina Suvilahdessa nähdään maailmanlaajuisen isossa nosteessa oleva atlantalaisräppäri 6lack.

Grammy-gaalassakin ehdolla ollut artistin esikoisalbumi Free 6lack on saanut paljon hehkutusta osakseen striimaten samalla yli 100 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa. Osa suosiosta pohjautuu 6lackin tapaan liikkua trapin, r’n’b:n ja hiphopin välimaastossa, mutta miehen tavaramerkkinä pidetään etenkin tunnelmallista laulamista ja suoraselkäisiä sanoituksia. 6lack onkin tehnyt vaikutuksen esimerkiksi The Weekndin ja Timbalandin kaltaisiin meganimiin, joiden kanssa hän on päässyt keikkailemaan ja työskentelemään.

6lackin oli alun perin tarkoitus tehdä ensiesiintymisensä Suomessa jo viime kuussa Tavastialla, mutta keikka peruuntui. Taustalta löytyi kuitenkin ymmärrettävä syy, josta uutisoimme marraskuussa. Nyt artisti on kuitenkin tulossa Helsinkiin entistä isompiin puitteisiin.

Kotimaisista nimistä festareille on kiinnitetty uutena nimenä Paperi T, joka julkaisi tänään uuden singlensä Kaikki on hyvin samannimiseltä toiselta albumiltaan. Muita jo aikaisemmin julkistettuja esiintyjiä tapahtumassa ovat muun muassa yhdysvaltalainen Kendrick Lamar sekä IBE, Töölön Ketterä ja Kube x Eevil Stöö.

Flow Festival järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.