Fintelligens päättää pitkän julkaisutauon – uusi yhteistyöraita Petterin kanssa!

Fintelligens tiputtaa jälleen todisteet siitä että hiphop on globaalia.

Vuodesta 2011 asti julkaisutauolla ollut Fintelligens toistaa Kapasiteettiyksikön peliliikkeet ja palaa kentälle uuden materiaalin kanssa Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Elastisen ja Iso H:n muodostama suomalaisen hiphopin pioneeriryhmä julkaisee torstaina 12. heinäkuuta singlen nimeltä Kivijalka.

Uudella kappaleella kuullaan kaksikon lisäksi ruotsalaista Petteriä, joka on duon pitkäaikainen yhteistyökumppani. Ensimmäisen kerran Fintelligens työskenteli länsinaapurin Natural Bond -possen edustajan kanssa jo vuonna 2000 hitillä Stockholm-Helsinki, jolla oli mukana myös Peewee. Myöhemmin Petteriä on kuultu muun muassa kaksikon Kokemusten summa -albumilla sekä vierailijana heidän keikoillaan.

Petter heittää kesällä yhden soolokeikan Suomessa Porvoon Factory Festeillä lauantaina 28. heinäkuuta, mutta uusin käänne saattaa tuoda ruotsalaisen maahamme muissakin merkeissä. Erikoiseltahan se kuulostaisi, jos uutta yhteistyöraitaa ei kuultaisi livenä viimeistään joulukuussa Helsingin Jäähallissa Rähinän 20-vuotisjuhlashow’ssa)