F julkaisi uuden kappaleen – myös kolmas albumi tekee sekin tuloaan

Kalle Pyyhtinen

Mukana uudella kappaleella vierailee Kasmir.

F on julkaissut vuoden ensimmäisenä singlenään Mitä jos -nimisen kappaleen. Eilen perjantaina ilmestynyt julkaisu käsittelee ihmissuhteesta luopumista ja sen herättämiä, ristiriitaisia tunteita.

”Kun jostain ihmisestä luopuu, se jättää jälkiä. Välillä jäljet nousee pintaan, tulee näkyvämmäksi ja silloin sitä jää miettimään, että mitä jos kaikki olisikin mennyt toisin. On lohdullista ajatella, että kaikki tapahtuu syystä, mutta joskus haluaa velloa melankolisesti menneessä, jossitella ja ikävöidä, ehkä vähän itkeä”, F avaa kappaleen tekstimaailmaa.

Mukana kappaleella vierailee Kasmir, joka antaa äänensä tarinan toiselle osapuolelle:

”Mä olen todella otettu, että F kysy mua mukaan tähän biisiin. Ja myös hemmetin ylpeä miten hieno siitä tuli! Mun kulma tähän tekstiin oli se, että ehkä joidenkin asioiden on vaan kuulunut mennä niin kuin ne on menneet. Päällimmäisen kelana se, että jos toisella mahdollisuudella epäonnistuis vielä pahemmin, olisko parempi jättää se mahdollisuus vaan kellumaan sellaiseen tilaan missä se voi olla mitä vaan”, täydentää Kasmir.

Parhaillaan kolmatta albumiaan viimeistelevä F on kuvaillut seuraavan levynsä olevan tematiikaltaan myös kevyempi ja toiveikkaampi verrattuna kahteen aiempaan albumiin. Tulevan pitkäsoiton on määrä ilmestyä myöhemmin tänä vuonna.

Kuuntele Mitä jos -kappale alta.