F-F-Fresh! Itä Räpäyttää -festareille on tiedossa lisää turntablism-osaamista

Toinen uusista kiinnityksistä on ulkomainen DJ, joka on moninkertainen voittaja alan kilpailuissa.

Lappeenrannan Itä Räpäyttää -festareiden ohjelmistoon on lisätty muutama uusi nimi kahden uuden DJ:n muodossa. Paikalle saapuu jo aiemmin ilmoitettujen DJ Dirty Jonesin, DJ Massimon ja DJ PeeÄl:n ohella venäläinen DJ Chinmachine sekä DJ Unisex.

Moskovalainen DJ Chinmachine on monipuolinen turntablism-guru, joka on tehnyt itselleen nimeä useissa DJ-kilpailuissa. 27-vuotias tuottaja-DJ on kotimaansa isoimpien scratch-osaamiseen keskittyneiden kilpailujen kymmenkertainen voittaja. Chinmachinen skillseistä saa tuntumaa esimerkiksi miehen SoundCloud-tilin kautta.

Salaperäinen DJ Unisex onkin taas astetta mystisempi tapaus. Mies tunnetaan korkeatasoisesta turntablism-työskentelystään sekä viiltävistä scratcheistaan, joita on kuultu useammallakin levyllä. Omaleimaisen DJ:n ottaessa kontaktia vinyylien kanssa seurauksena on niin tulista jälkeä, että Saimaalta olisi hyvä hyökyä päälle laine jos toinenkin.

Kaksipäiväinen Itä Räpäyttää -festivaali järjestetään 21.-22. heinäkuuta Lappeenrannan Pusupuistossa. Tapahtumassa nähdään useita suomalaisia ja ulkomaisia rap-artisteja ja -ryhmiä sekä muun muassa graffitimaalareita. Ennakkolippuja tapahtumaan myy Tiketti.

Muista myös osallistua FUM.FI:n kilpailuun, jossa voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi! Skaba löytyy Facebookista.