EWE on ”lähiönomi”, jonka musiikissa kuuluvat suuret tunteet ja lähiötausta

EWE julkaisi eilen uuden sinkun.

E W E julkaisi eilen uuden Lähiönomi-sinkun. Artistin edellinen, huhtikuussa 2018 julkaistu single sai suomalaisen kesäkansan vauvasta isoäitiin tanssimaan, ja tästä rohkaistuneena EWE päättikin painaa uuden julkaisunsa ulos. EWE esittelee lähes iskelmäisessä rap-musiikissaan suuria tunteita ja lähiötaustan polttamia traumoja.

Biisin Lähiönomi-nimen etymologiasta artisti kertoo seuraavasti:

”Useat kaverini ja tuttuni kouluttautuivat medianomeiksi tai tradenomeiksi. Itse en kuitenkaan pärjännyt koulussa ja myös lähtökohdat artistiksi olivat kaikkea muuta, kuin otolliset. Mä päätin, että ponnistan mun omalla päättäväisyydellä ja periksiantamattomuudella Kotkan pahamaineisesta lähiöstä Suomen suurimmille keikkalavoille ja matkalla syntyi käsite ”Lähiönomi”, joka on mun oma ammattinimike mun omasta korkeakoulusta.”

”Tää ei ole mikään vitun elämänkoulu, vaan nälkäisen miehen intohimo omaan tekemiseen ja itsensä kehittämiseen ja sitä kautta lopulta onnistumiseen omissa tavoitteissa”, Ewe jatkaa.

EWE on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Heikki Kuulan ja Jujun sekä lukuisten muiden artistien kanssa.

”Nää ajat oli mulle todella arvokasta oppia, kun pääsin seuraamaan aitiopaikalta menestyneiden artistien toimintaa ja työskentelyä”

Kuuntele sinkku alta.