Evelina aloitti Tähdet, tähdet -kautensa kunnianhimoisesti ja selvisi kunnialla

Evelina tulkitsi eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman tanssipop-teemaisessa avausjaksossa Sian Chandelierin. Evelina esiintyi esikuvansa tapaan vähäeleisesti, mutta kuitenkin kasvot paljastettuna.

Kuvakaappaus Tähdet, tähdet -ohjelman suorasta lähetyksestä

Viime viikolla Evelinan uusi single Ei filtterii nousi heti julkaisupäivänään Suomen Spotifyn kuunnelluimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Eilen alkaneen Tähdet, tähdet -sarjan ensimmäisenä vetonaan hän astui päättäväisesti suuriin saappaisiin ja esitti huippusuositun australialaisartistin Sian hitin Chandelier.

Sia esiintyy tavallisesti kasvot peitettynä tai selkä yleisöön päin. Hän on sanonut, ettei halua olla tunnistettavissa eikä altistaa itseään ulkonäkökritiikille. Sia on kirjoittanut kappaleita myös muille nimekkäille pop-tähdille ja seurannut heidän elämäänsä vierestä. Se ei kuulemma ole elämää, jota hän itse haluaa, ja siksi hän on valinnut tiensä toisin.

Evelina esiintyi eilisessä Tähdet tähdet -ohjelmassa kasvot näkyvissä, mutta muuten vahvasti Siaa muistuttavassa lookissa. Katso tästä Sian veto. Evelinan version näet Katsomosta. Kuinka lähelle Evelina popin kuningatarta pääsi?