Euroviisuvoittaja jatkaa listaykkösenä – Ursus Factory on albumilistan korkein uutuus

Gabriele Giussani

Måneskin pysyttelee albumi- ja singlelistan ykkösenä.

Euroviisuvoiton Italiaan vienyt Måneskin pysyttelee Suomen virallisen albumi- ja singlelistan kärjessä.

Teatro D’ira: Vol. 1 jatkaa albumilistan ykkösenä, kun taas singlelistan puolella Zitti E Buoni pysyttelee sekin tukevasti ykköspaikallaan. Olivia Rodrigon Sour on kivunnut sen sijaan toiseksi. Kolmantena nähdään Behmin Draaman kaari viehättää. Albumilistan korkein uutuus on Ursus Factoryn Onnellinen sukupolvi, joka löytyy sijalta kuusi. Muut uutuudet ovat Billy F Gibbonsin Hardware (9. sija) ja k-popryhmä Exon Don’t Fight the Feeling (39. sija).

Singlelistan huipulla Måneskinin perässä jatkavat Blind Channelin Darkside (3. sija) ja Olivia Rodrigon Good 4 U (4. sija). Listalla debytoivat Arttu Wiskarin ja Erika Vikmanin kesäkumibiisi Tääl on niin kuuma (6. sija), JVG:n männävuosilta tuttu Kran Turismo (7. sija), Majesticin remixaus Boney M:n Rasputin-kappaleesta (11. sija), Vesalan Kysy mua ulos (12. sija) ja Bella Poarchin Build A Bitch (19. sija).

Radiosoittolistan kärjessä komeilee Haloo Helsinki! -yhtyeen Piilotan mun kyyneleet, joka on pysynyt kiitettävät kahdeksatta viikkoa putkeen ykkösenä.