Englanniksi räppäävä helsinkiläinen monilahjakkuus MAFFI julkaisee perjantaina 15-raitaisen albumin

Räppäriltä sujuu niin ikään myös laulaminen ja tuotanto.

MAFFI:n uusi levy Titan ilmestyy perjantaina 10. toukokuuta. Se sisältää 15 biisiä rehellistä räppiä, tyylilajien liikkuessa throwback-vibojen ja modernimpien saundien välimaastossa saumattomasti. Kokonaisuutena levy on kattava, monipuolinen ja esittelee monipuolista osaamista niin räpeissä kuin tuotannonkin puolella. Tuotantopuolesta vastaa yhtiökumppani JYT.

Titan on mun toka levy ja sen ideana oli alusta asti olla se levy, mikä mun debyytin olisi pitänyt olla: tiukka paketti taitavaa, monipuolista ja räpin kulta-aikoja kunnioittavaa räppiä, jossa MC tulee aina edellä. Se sisältää 15 biisiä tiukkaa englanninkielistä räppiä. Sinkkuja levyltä on irrotettu 5 kpl”, MAFFI kertoo tulevasta julkaisustaan.

MAFFI on räppäri, jonka multitalentti ulottuu myös lauluun, toplineihin ja tuotantoon.

All Natural -sinkullaan kesällä 2017 ajankohtaiseksi palannut MAFFI eli Antti Uusi-Videnoja on käynyt läpi noin 9 genreä, 6 instrumenttia ja 10 vuotta päästäkseen takaisin siihen, mistä musiikissa on kyse: hauskanpitoon. Helsingistä ponnistava MAFFI on nyt palannut täysipäiväisesti räpin pariin.

Masennuksen, uupumuksen ja 10 vuotta kestäneen “up and coming” -statuksen kanssa painiskeleva räppäri ammentaa teksteihinsä omista fiiliksistään, havainnoistaan ja elämänkatsomuksestaan. Tarinoita räppärillä riittää kerrottavaksi, mutta mistään itsesäälissä rypemisestä ei silti ole kyse.

Kuuntele perjantaita odotellessasi alta vaikkapa viimeisin singlelohkaisu Signature.