Emma-palkittu TIPPA uuden singlelohkaisun tulevalta albumilta

Andrei Kipahti

Viikko sitten julkaistiin Yks sun virheistä -kappale.

TIPPA julkaisi viikko sitten 8. marraskuuta uuden singlen Yks sun virheistä. Yks sun virheistä on jatkoa viime vuonna julkaistuille singleille kohti ensi keväänä julkaistavaa albumia. Tuplaplatinaa striimanneella, Emma-ehdokkuudella huomioidulla Satutat mua -kappaleellaan viime vuonna koskettanut TIPPA kommentoi uutta singleään seuraavasti:

“Yks sun virheistä kertoo addiktiosta ja siitä tunteesta, kun tekee saman virheen aina uudestaan välittämättä siitä, miten vahingollista se itselle ja toiselle on. Yks sun virheistä on neljäs sinkku tulevalta albumilta, jonka teko on ollut pitkä prosessi – levyntekoon on liittynyt paljon tunteita, on käyty läpi ylä- ja alamäkiä. Tammikuussa pistettiin ulos Matias-EP, joka teki tilaa näille uusille biiseille isojen ekojen sinkkujen jälkeen.”

Tippateestä tuli viime vuonna TIPPA ja artisti muutti soundinsa samalla rockahtavammaksi. Satutat mua -single toi artistille uransa ensimmäisen Emma-ehdokkuuden 2019 Vuoden biisi -kategoriassa ja biisiä on striimattu yhteensä jo yli 8 miljoonaa kertaa. Satutat mua ja platinarajan ylittänyt Roska silmäs (feat. JVG) nousivat molemmat heti julkaisustaan Suomen Spotifyn ykköspaikalle. Vuosi sitten ilmestynyt Polta se pois on striimannut yli 3 miljoonaa kertaa.

Kuuntele viikontakainen sinkku alta.