Eminem julkaisee uuden albumin ensi viikolla – millaisia odotuksia Mikael Gabrielilla on Slim Shadyn tulevalle pitkäsoitolle?

Eminemi julkaisi edellisen albuminsa syksyllä 2013. Samana vuonna hänelle myönnettiin MTV Global Icon Award -palkinto.

Revival on rap-ikonin yhdeksäs studioalbumi.

Planeetan kiistattomasti suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Eminem julkaisee yhdeksännen studioalbuminsa perjantaina 15. joulukuuta. Uusi Revival-albumi sisältää 19 raitaa ja sillä vierailevat muun muassa Ed Sheeran, Alicia Keys, Kehlani, Pink ja Beyoncé. Levyltä on irrotettu singlejulkaisuiksi Beyoncén kanssa tehty Walk On Water sekä Untouchable.

Teknisesti äärimmäisen taidokas Eminem oli tehnyt jo pitkään nimeä underground-piireissä, ennen kuin hän kiinnitti tuottajamoguli Dr. Dren huomion 1990-luvun lopussa. Kaksikon yhteistyö on parinkymmenen vuoden aikana tuottanut useita klassikkojulkaisuja nostaen Eminemin kulttuuri-ikoniksi sekä maailman kaupallisesti menestyneimmäksi rap-artistiksi. Detroitilaisartisti onkin saanut tähänastisesta tuotannostaan 15 Grammy-palkintoa sekä yhden Oscarin.

Eminemillä on ollut suomalaisiin kollegoihinsa suuri vaikutus, mutta useimpien muiden pitkän linjan tekijöiden tavoin myös hänen relevanttiudestaan 2010-luvulla on keskusteltu. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lähes 200 miljoonaa albumia myynyt Eminem levyttää Yhdysvalloissa Shady / Aftermath / Interscope -levymerkkien alaisuudessa, jotka kaikki toimivat Universal Musicin alla. Nyt Suomen Universal Music on ottanut omaan artistirosteriinsa kuuluvan Mikael Gabrielin tenttiin Slim Shadyn paluun tiimoilta. Tsekkaa video alta ja anna samalla myös mielipiteesi Eminemin parhaimmasta albumista!

Mikael Gabriel kertoo, mitä hän odottaa Eminemin uudelta album…

Eminemin odotettuun ja paljon spekuloituun Revival-albumiin on enää 7 päivää! 💣 Sen kunniaksi kyselimme artisteiltamme, millainen suhde heillä on kyseiseen räppäriin. Mitä luulet, millaisia tuntemuksia Rap God herättää Mikael Gabrielissa Tsekkaa alta! 👇

Julkaissut Universal Music Finland Lauantaina 9. joulukuuta 2017