Elastisen ja kahden muun bboy-taustaisen osakkaan perustamasta yrityksestä on muodostumassa alansa iso tekijä

TFW Helsinki -salin perustajaosakkaat ovat Elastinen ja bboy-piireistä tutut Lil P ja Hatsolo. Myöhemmin mukaan ovat tulleet myös Pauli Aalto-Setälä ja Santtu Laine.
Samuli Ronkanen

TFW Helsinki laajentaa avaamalla kolmannen salin.

Neljä vuotta sitten perustettu TFW Helsinki -sali on osoittautunut valtavan suosituksi. Viime syksynä yritys laajensi toimintaansa Espoon Kiloon katutanssikeskus Saiffan kanssa, ja nyt on vuorossa uuden salin avaaminen Helsingin ytimeen.

Kamppiin perustettavan salin taustavoimina toimivat TFW Helsingin omistajat Kimmo ”Elastinen” Laiho, Pauli Aalto-Setälä, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Petri ”Lil P” Rasanen ja Santtu Laine. Uusi TFW STADI -sali aukeaa Ruoholahdenkadulla huhtikuussa ja viralliset avajaiset pidetään 9. huhtikuuta.

Samalla lanseerataan myös yhteisjäsenyys, jonka ansiosta yhdellä jäsenyydellä saa oikeuden treenata vapaasti millä tahansa TFW Helsingin saleista. Kolmen toimipisteen yhteisjäsenyys tekee TFW Helsingistä merkittävän liikunta-alan toimijan pääkaupunkiseudulla​.

– TFW-salia on toivottu Helsingin keskustaan jo toimintamme alkuajoista saakka. Halusimme tehdä treenaamisen mahdollisimman helpoksi ja siksi päätimme, että yhdellä jäsenyydellä voi treenata kaikilla saleillamme, kertoo TFW Helsingin toimitusjohtaja Petri Rasanen.

– Treenaamisen pitää mielestäni olla ajankäytöllisesti tehokasta ja sopia arjen kiireiden keskelle mahdollisimman vaivattomasti. TFW Stadin myötä salejamme löytyy ympäri pk-seutua, Hatsolo jatkaa.

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi, joka yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon että mielen harjoittamisen. TFW Helsingin valmentajina toimivat muun muassa Johannes Hattunen, Petri Rasanen ja Santtu Laine.