Elastisen ja bboy-skenestä tuttujen nimien liiketoiminta laajenee – mukaan tunnettu mediavaikuttaja

Santtu Laine, Pauli Aalto-Setälä, Petri "Lil P" Rasanen, Elastinen ja Johannes "Hatsolo" Hattunen.
Samuli Ronkanen

Elastisella on tilanne hallussa myös musiikkimaailman ulkopuolisissa bisneksissä.

Elastisen ja samassa Savage Feet -breikkijengissä olleen Petri ”Lil P” Rasasen sekä Flow Mo Crew:n Johannes ”Hatsolo” Hattusen yhteistyö on kannattanut. Kolmikon vuonna 2014 Suomeen tuomalle Training for Warriors -valmennusmetodille on ollut selkeä sosiaalinen tilaus, sillä TFW-saleja löytyy jo kymmeneltä paikkakunnalta. Yhdysvaltalaisen Martin Rooneyn kehittämän Training for Warriors -konseptin perusajatuksena on levittää positiivista sanomaa treenaamisesta, liikunnasta, hyvinvoinnista sekä haasteita pelkäämättömästä elämänasenteesta.

Nyt TFW Helsingin osakkaiksi on otettu mukaan Aller Median toimitusjohtaja ja työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä sekä salin päävalmentaja Santtu Laine. Uusilla osakkailla vahvistunut yritys avaa seuraavan TFW-salin Espoon Kiloon torstaina 16. marraskuuta.

Pauli Aalto-Setälä on monelle suomalaiselle tuttu muun muassa toimittajana, kirjailijana ja puhujana. Tunnetun media-alan vaikuttajan mukaan TFW Helsingin ideologia sopii mutkattomasti hänen missioonsa rakentaa uudenlaista oppivaa, innostavaa ja rohkeaa työyhteisöä. Lisäksi Aalto-Setälän osaaminen tukee olennaisesti yhtä TFW Helsingin tulevaisuuden kehityskohteista eli yrityksille suunnattuja työhyvinvointipalveluja.

Elastisen ja Pauli-Aalto Setälän väliltä löytyy kiinnostava linkki parinkymmenen vuoden takaa. Tuoreessa Näköala-kappaleessaan Elastinen riimittelee urastaan nostaen esiin vuoden 1996 Supafly-tapahtuman, jossa hänelle tuolloin tuntematon takavuosien graffitin suomenmestari oli maalaamassa. Tsekkaa video alta ja spottaa samalla joukosta myös Elastisen ja Lil P:n breikkiopettaja Hypnotic. Maailma on pieni paikka!