Elastinen murtautuu ulos rajoistaan – katso Viivi Huuskan ohjaama Peili-singlen video!

Viivi Huuska

Uutuusvideo on todella poikkeuksellinen yli 20 vuoden uran tehneelle rap-artistille.

Elastisen tänään julkaisema paluusingle Peili on nyt saanut myös visuaalit tuekseen. Omaleimaisilla töillään itselleen nimeä tehneen Viivi Huuskan ohjaama video on poikkeuksellinen Elastisen filmografiassa, sillä siinä ei nähdä lainkaan tyypillistä hiphop-kuvastoa.

– Oon tehnyt tai ollut tekemässä yli 60 musavideoo. Kaava on ollut aikalailla aina sama, kädet heiluu ja joku makee tausta vaihtuu. Se ei tuntunut tässä kohtaa oikealta tavalta. Annoin Viiville vapaat kädet ja oikeudet kuvittaa biisi haluamallaan tavalla. Ainoo ehto oli ettei mennä autopesulaan, Elastinen kertoo Facebookissa.

– Kuvauspäivän jälkeen oli outo olo, mitä tuli tehtyä. Alun monologi tuntui aluks lähes mahottomalta. Oon luonut omalle ilmaisulleni niin tiukat rajat ja vahtinut niitä niin kauan että niistä murtautuminen on pelottavaa. Aina kun heittäytyy, vastaanotto jännittää. Oon kuitenkin tosi ylpee että tehtiin jotain tosi erilaista ja video kuvittaa musta täydellisesti biisin tunnelman, Elastinen jatkaa.

Suomalaisen hiphopin tärkeimpiin suunnannäyttäjiin kuuluvan Elastisen puheiden perusteella miehen tulevalta soolotuotannolta on lupa odottaa jotain uutta ja erikoista. Seuraako Kimmo Laiho nuoremman kollegansa Noah Kinin jalanjälkiä kokonaan pois genrerajoista? Lue Elastisen koko Facebook-postaus täältä!