Elastinen julkaisee uutta soolomateriaalia ensi viikolla – DJ Mista S soittaa sitä omassa ohjelmassaan YleX:n taajuudella jo tänään

Viivi Huuska

Soolouralle palaaminen on uusi alku Elastiselle.

Pian soolokeikoille palaava Elastinen julkaisee uutta soolomateriaalia keskiviikkona 18. lokakuuta. Rähinä Recordsin keulahahmo ilmoitti asiasta tuoreimmassa Facebook-postauksessaan.

– Mun edellinen soololevy Iso Kuva tuli keväällä 2015. Sen jälkeen oon tehnyt musaa ystävieni kanssa, Elastinen Feat ja Profeetat. Isoja erikoisprojekteja ja unohtumattomia kokemuksia. Nyt oon jälleen ollut pitkästä aikaa studiossa ihan yksin. Valtavien TV-tuotantojen ja hallikeikkojen jälkeen on yllättäen tosi vapautunut fiilis ja koen, että voin jotenkin aloittaa taas ihan puhtaalta pöydältä. Haluun haastaa itseni artistina ja tehdä just semmosta musaa kun mitä MÄ itse tahdon kuulla. Aika on tullut, Elastinen kirjoittaa.

Elastisen nälkäisimpien seuraajien kannattaa virittäytyä tänään YleX:n taajuudelle klo 20 alkaen, sillä DJ Mista S:n ohjelmassa kuullaan ensisoitossa tuoretta Elastista. Lähetyksen kuunteleminen onnistuu myös täällä.