Eikö mikään ole enää pyhää? Yksi Suomen tunnetuimmista naisräppäreistä vaihtoi artistinimensä

Nimi tuntui jo aikansa eläneeltä.

Voihan pyhä Puff Daddy, P. DiddyDiddy ja Love, guanoman! Vuonna 2016 debyyttialbuminsa Monsp Recordsin ja Rapu Recordsin kautta julkaissut MC Pyhä Lehmä on ilmoittanut vaihtaneensa artistinimensä.

Muun muassa Palefacen edellisellä albumilla featannut MC Pyhä Lehmä eli Karoliina Niskanen piti vielä esikoisalbuminsa aikaan tiukasti kiinni artistinimestään. Niko Toiskallion eli Chyden toimittamassa Monspin haastattelusarjassa turkulaisveteraani tiedusteli nimen taustoja, ja tuolloin Niskasella ei ollut aikomustakaan vaihtaa sitä.

Nyt artistilla on kuitenkin toinen ääni kellossa.

– On tullut aika kasvaa ja jättää nimi Pyhä Lehmä menneisyyteen, se ei enää ihan aja tarkoitustaan, josta se syntyi ajattelemattoman naiivilla hyvällä fiiliksellä vuosia sitten, eikä muutenkaan tunnu enää omalta/hyvältä. Uusi nimi on LEHMÄ, artisti kirjoittaa Facebookissa.

Lue koko postaus alta.

Uusia soolojulkaisuja artistinimensä typistäneeltä tekijältä on lupa odottaa syksyllä. Lisäksi tulossa on lisää Yhdentekevää-materiaalia, josta duon toinen osapuoli eli artistin veli MC Kajo ohimennen mainitsikin jo kuun alussa.

Lehmän viimeisin oma julkaisu on huhtikuussa julkaistu Iso paha setä, joka käsittelee seksuaalisesta häirintää. Tsekkaa video alta.