”Eihän tässä nyt ilman musiikkia pysty elämään” – äitinsä kuoleman jälkeen musiikinteon lopettanut underground-konkari on palannut

Alamaa julkaisi uutta materiaalia.

Vuosituhannen taitteesta asti undergroud-piireissä nimeä tehnyt Alamaa on julkaissut uutta musiikkia. Aikoinaan muun muassa Avaintekijät ja Narcotic-kokoonpanoissakin vaikuttaneen artistin tuore single kantaa nimeä Jotain mitä tarjoo.

Alamaan mukaan kappale on lähinnä tyyleillä tuulettelua ja kokemuksen rintaäänellä pröystäilyä. Pietarsaarelaisen MC:n ajatuksena on julkaista muutama irrallinen single ennen uutta kokonaista levyä. Edellisen levynsä Nälkä pitkän linjan tekijä julkaisi Överdogin kautta maaliskuussa 2016.

– Olen ollut vuoden täysin tekemättä musiikkia ja nyt on intohimo palannut takaisin aika isosti, joten tuntuu hyvältä tiputtaa uutta. Päätin lopettaa kun äiti kuoli 1,5 vuotta sitten mutta pakko oli palata tekemään sitä mitä rakastaa, koska eihän tässä nyt ilman musiikkia pysty elämään.

Jotain mitä tarjoo on kokonaan Alamaan omaa käsialaa lukuunottamatta Organ!k-yhtyeen Vu Tranin soittamaa bassoa. Kuuntele kappale alta.