Ei tilaa yliajattelemiselle – Bizin ja Cledoksen yhteistyöraita purkitettiin alle 24 tunnissa

Bizin yllätysjulkaisulla feattaa Cledos.

Länsirannikon tuottajaguru Dr. Dren vuosikausia työn alla ollut Detox-albumi on todennäköisesti rap-maailman tunnetuin ikuisuusprojekti. Työskentelytavoiltaan toista ääripäätä edusti aikoinaan taas esimerkiksi 2Pac, jonka nopean työskentelyn tuloksena edesmenneellä rap-ikonilla riittää edelleen julkaisematonta materiaalia.

Samaa nopeasti työskentelevien artistien kastia taitavat edustaa kotimaisista tekijöistä ainakin PME Recordsin nousevat artistit Bizi ja Cledos. Kaksikko on nimittäin lyöttäytynyt yhteen MD$:n ja Fractious Frankin tuottamalla uutuusraidalla nimeltä BIGMACi, joka saatiin purkkiin videoineen yhden vuorokauden aikana.

– Yliajatteleminen voi pahimmassa tapauksessa huonontaa biisiä. Halusin vaan tehdä musaa enkä ajatella liikaa, Bizi kommentoi tiedotteessa.

Visuaalit kaksikon yhteistyökappaleelle kuvattiin samassa hengessä. Uutuusvideon tekijänä kunnostautunut Karim Awad kertoo kutsun ensimmäisen videonsa tekemiseen tulleen todella lyhyellä varoitusajalla.

– MD$ laittoi mulle yöllä viestiä, että nyt kuvataan video. Sit lähettiin kuvaa ilman mitään suunnitelmaa. Kuvattiin vanhoilla videokameroilla ympäri Hakaniemeä ilman mitään ennalta mietittyjä mestoja. Bizi ja Cledos tuli suoraan studiolta kuvauksiin ja kaikki oli purkissa muutamassa tunnissa. Studiolla saatu fiilis biisin teosta näky ja lopputulos on biisin kanssa yks yhteen.

Mutta millaisen träkin ja videon saa kasaan tällaisella tiimillä alle vuorokaudessa? Ota BIGMACi tarjottimelle alta niin tiedät.