”Ei mua kiinnosta pätkääkään jos joku ei fiilaa” – Tampereen räppiskenen moniottelija Gold T julkaisi uuden singlen

JV Photography

Myös musiikkivideo katseltavissa.

Tampereelta ponnistava Gold T on julkaissut uuden singlen. Uusi kappale on saanut nimekseen b00m (E! k!!nn0sta), ja se on järjestyksessään kolmas tänä vuonna ilmestynyt sinkkupoiminto. Kuten kappaleen nimikin vihjailee, ei artistin elämässä ole juurikaan tilaa vihaajille. Mielipiteitä toki otetaan vastaan, jos sitä vain osataan antaa asiallisesti:

”Ei mua kiinnosta pätkääkään jos joku ei fiilaa mun musaa, mutta otan silti mielummin aina rehellisen palautteen vastaan joka on negatiivinen kun taas selkään taputtavaa positiivista joka annetaan ettei toiselle tulis paha mieli”, Gold T kertoo tiedotteelle.

Artisti ei halua myöskään lähteä itseään liiemmin lokeroimaan, vaan pyrkii tuottamaan uutta musiikkia monipuolisesti ja hyödyntämään kappaleissaan erilaisia kokeiluja.

Oman musiikin ohella Gold T, eli Tameru Peltonen, vaikuttaa Tampereella myös tapahtumatuotannon puolella, ja on yksi Blockstreet-tapahtuman järjestäjistä yhdessä Transsikelan, Ikiksen ja Ironisen kanssa. Blockstreet pyritään järjestemään tänäkin vuonna Blockfestin aikoihin.  Lisäksi Peltonen ahertaa lyhytelokuvien parissa. Jos lyhytelokuvat siis kiinnostavat räpin saralla, kannattaa pitää silmät auki ja sivut seurannassa.

Etiopiassa syntynyt 27-vuotias Gold T muutti nuorena Suomeen. Innostus musiikkiin syntyi jo nuoressa iässä, kun hänen isänsä pyöritti Akaalla studiota. Sittemmin artisti tarttui mikkiin ja rupesi tekemään yhdessä musiikkia nykyisen tuottajansa Shadowbeachin (Toni Varjoranta) kanssa. Tampereella nykyisin asuva Gold T haluaa näyttää myös ihmisilleen musiikilla sen, että oli lähtökohdat minkälaiset tahansa, voit silti saavuttaa unelmasi.

Kappaleelle saatiin myös musiikkivideo, jonka toteutuksesta vastaa Jussi Viljamaa. Kuuntele b00m (E! k!!nn0sta) videon kera alta.