Ei merkkejä hidastumisesta, vaikka hiisaaminen jatkuukin: Kubelta uusi video Eevil Stöön kanssa sekä kokonainen mixtape ennenjulkaisematonta materiaalia

Kubella on ilmeisesti jonkinlainen Makaveli-mode päällä.

Helsingissä järjestettiin perjantaina tuplalevyjulkkarit Kuben ja Eevil Stöön Pomo Sapiens -yhteislevylle sekä suositun vantaalaisräppärin noin viikon ikäiselle All Jucci -sooloalbumille. Samalla Tavastialla sai ensiesityksensä duon uusin video.

Nyt visuaalit on saanut ympärilleen raita nimeltä Koska mä voin, jonka tuotannosta vastaa Pehmee Goo. Muun muassa superjäisen megabluntin cameolla siunatun videon ohjaajana on toiminut Lari Tarvainen. Kappale on lohkaistu Pomo Sapiens -EP:ltä, josta Monsp Records julkaisee 500 kappaleen rajoitetun vinyylipainoksen 9. maaliskuuta.

Lisäksi kaksikon nuorempi osapuoli tiputti viikonloppuna SoundCloudiin jatko-osan vuonna 2012 julkaistulle Kubenrapinat-mixtapelle. KBNRPNT vol 2 sisältää julkaisemattomia träkkejä vuosien 2014-2016 ajalta ja sillä kuullaan myös Tuuttimörköä, Dadaa ja Pajafellaa.

Kube lupaili FUM.FI:n videohaastattelussa olevansa tänä vuonna todella aktiivinen julkaisurintamalla, mutta ihan näin nopeasti tuskin kukaan osasi odottaa uutta levyä. Mikäli Kube-ähky ei ole jo iskenyt, niin tuore mixtape löytyy alta!