Ei Memmy Posse, vaan Lemmy Posse – lähiöräppiä ja rockia sekoitteleva espoolaisryhmä inspiroitui edesmenneestä Lemmy Kilmisteristä

Sammy Marksman

Rock-asenteella lähiötarinoita kertovan kolmikon tuoreella kappaleella ei kursailla päihteiden kanssa.

Lähiöräppiä ja rockia yhdistelevä Arjen Antisankarit -yhtye julkaisi tänään uuden tuplasinglen, jolta löytyy kappaleet Pussukat ja Lemmy Posse. Ensimmäinen kappaleista on lohkaistu ryhmän esikoisalbumilta Rahatta saa ja hevosetta pääsee, joka julkaistaan 18. elokuuta Olari 21 Musiikin kautta.

Pussukat on ryhmän suorasanainen ja anteeksipyytelemätön luonnehdinta groupietytöistä. Funk-rockiksikin luonnehdittu kappale poikkeaa kolmikon aiemmasta tuotannosta selkeästi rankemman rock-vibansa puolesta. Singlen ”B-puoli” Lemmy Posse taas on kunnianosoitus yhtyeen fanittamalle Mötörhead-keulahahmolle Lemmy Kilmisterille, joka kuoli joulukuussa 2015. Nimensä puolesta träkki heittää kättä lippaan myös Mellunmäen ja Myllypuron suuntaan. Lemmy Possessa kuullaan Arjen Antisankareiden ohella rap-artisti Eemeliä, joka ponnistaa samoilta kulmilta trion kanssa.

Antisanterin sekä tuottajakaksikko PhonicHazen eli J. Hazen ja Mphonicin muodostama Arjen Antisankarit on lähtöisin Espoosta. Kokoonpanon uuden tuplasinkun kansikuva oli lähellä jäädä sensuurin kouriin, mutta lopulta se meni sellaisenaan läpi suoratoistopalveluihin. Tsekkaa kansi ja ota biisit kuunteluun alta.