Ei lapsille: tuore podcast-sarja heittää kättä lippaan MoonTV:lle ja tuo esiin uusia puolia urbaanin musiikin tekijöistä

Lukkosepän ja Seksikkään-Suklaan ensimmäisinä vieraina ovat Loasteeze, Painajainen ja Sairas T.

Olari 21 Musiikin tuottaman ohjelmaformaatin juontajina kunnostautuvat Lukkoseppä ja Seksikäs-Suklaa.

Hetkinen, onko 90- ja 2000-luvun taitteen kaapelikanava MoonTV tehnyt paluun? Näin saattaisi ainakin äkkiseltään luulla, sillä niin lähelle uuden olarilaisen podcast-sarjan henki pääsee omilla säännöillään toiminutta takavuosien kulttikanavaa.

Olari 21 Musiikin tuorein peliliike on Huikan muki -ohjelmaformaatti, jonka konsepti perustuu rentoon illanviettoon ja rupatteluun vapautuneessa ilmapiirissä. Lukkosepän ja Seksikkään-Suklaan juontamassa ohjelmassa vierailee urbaanin musiikin suuria ja keskisuuria nimiä, jotka kerääntyvät sohvalle alkoholituotteilla lastatun pöydän ääreen. Useamman tunnin kuvauksien aikana taltioitu materiaali editoidaan lopuksi noin tunnin mittaiseksi jaksoksi, joka julkaistaan YouTubessa.

Tiedotteen mukaan ohjelman katselu selvinpäin saattaa herättää vahvoja myötähäpeän tunteita. Vesilinjalla ohjelmaa ei ainakaan ole tehty, joten varoituksen sana lienee tosiaan paikallaan.

Tänään julkaistussa ensimmäisessä jaksossa nähdään vieraina Sairas T ja tämän tuplaaja Painajainen sekä DJ Loasteeze. Tsekkaa jakso alta!