Ei hätää Kevin Tandu, uutuusjulkaisunsa kannesta huolimatta Eevil Stöö ei ole ainakaan toistaiseksi ottanut konkreettisia askeleita ”Suomen Gucci Mane” -tittelin omimiseksi

Asmo Raimoaho

Kuben ja Eevil Stöön yhteistyö jatkuu.

Tehdään nopea laskutoimitus: Kubelta on tänä vuonna ilmestynyt ainakin oma soololevy, mixtape sekä yhteislevy NCO:n kanssa. Lisäksi miestä on kuultu useammallakin raidalla feattaamassa.

Hakunila Killa ei silti ole hidastamassa tahtia, sillä nyt jatkoa saa artistin viimevuotinen Pomo Sapiens -projekti, jonka toisena osapuolena oli Eevil Stöö. Tänään kaksikolta julkaistiin uusi yhteistyökappale Pakko, jonka tuottajaksi on merkattu Pehmee Goo.

Singlestä löytyy yksi erikoinen ulkomusiikillinen yksityiskohta: Asmo Raimoahon taiteilemassa kannessa Eevil Stöö nähdään shortseissa jalat paljaana. Kuvittaja on piirtänyt tarkasti myös Stöön tatuoinnit, joiden joukossa on jotain tuttua. Tsekkaa kansi alta.

Voisiko se olla… no kyllä! Stöön jalkaan on hakattu Gucci Manen naamastakin tuttu jäätelötötterö asianmukaisesti ”Brrr”-tekstin kanssa!

FUM.FI ei saanut Stöön autenttista koipea tarkasteltavaksi, joten kannen todenmukaisuudesta on hankala sanoa mitään. Tarkistetaan siis millaisia tatuointeja adamantiumilla leissatuissa jaloissa nähdään Eevil Stöön ja Koksu Koon Sylkee-videolla

Bummer. Toistaiseksi siis Kevin Tandun julistautuminen ”Suomen Gucci Maneksi” ei ole uhattuna.

Kesän aikana Kube ja Eevil Stöö nähdään soolokeikkojensa lisäksi useilla yhteisillä festarikeikoilla. Kaksikko ottaa lavan haltuun muun muassa Provinssissa, Aura Festeilla sekä Blockfesteilla. Saa nähdä, onko Stööllä jollain keikalla havaittavissa oikeasti singlen kannen mukainen tatuointi velociraptoreineen päivineen.