DJ:t, ottakaa kalenterit esiin – kesän Serato-workshopille on lyöty aika ja paikka lukkoon

Serato Education Tour pistäytyy kesäkuussa Suomessa.

Suomalainen showtekniikan maahantuoja Discoland ja maailman suosituimman DJ-softan valmistaja Serato järjestävät kesäkuussa Serato Masterclass -tapahtuman Helsingissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille DJ-toiminnasta kiinnostuneille aina aloittelijoista jo pidempään soittaneisiin ammattilaisiin.

Tapahtumassa esitellään uusimpien Serato- ja Roland-tuotteiden toimintoja ja ominaisuuksia. Mukana esittelyssä ovat esimerkiksi Roland DJ-808, Roland TB-8 ja Pioneer CDJ-2000NXS2 sekä Technics-, Pioneer- tai Reloop -levysoitin Seraton kanssa. Uusista ominaisuuksista esittelyssä ovat todennäköisesti ainakin Serato Sample ja SoundSwitch. Tuote-esittelyiden yhteydessä pääsee samalla kuulemaan miltä Pioneerin uusi XPRS-sarjan PA kuulostaa.

Laitteita saapuu esittelemään Serato-tuotespesialisti Karl Yankovich, jonka mukana paikalle tulee Seraton Business Development Manager Mark McKenzie. Tuotteiden ominaisuudet esitellään siis englanniksi.

Edellisen kerran Serato Masterclass järjestettiin Suomessa viime joulukuussa. Aiemmasta tapahtumasta poiketen seminaari on tällä kertaa vapaamuotoisempi. Musiikki tulee soimaan paikan päällä DJ:n toimesta aiempaa enemmän, sillä tilaisuudesta on tarkoitus tehdä entistäkin sosiaalisempi. Ideana on tuote-esittelyiden ohella saada alasta kiinnostuneet verkostoitumaan ja luomaan uusia kontakteja keskenään. DJ:nä seminaarissa toimii DJ Supertyyli ja tarjolla on myös pientä purtavaa ja virvokkeita.

Serato Masterclass -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14. kesäkuuta Discolandin tiloissa osoitteessa Linnavuorentie 28. Tapahtuma alkaa klo 19 ja kestää noin kaksi tuntia. Seminaariin on jaossa 160 ilmaislippua ja siihen osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Ilmoittautuminen onnistuu täällä ja Facebook-tapahtuma löytyy täältä.