Djangomayn julkaisi dissausbiisin: ”Mulle ei v*ttuilla!”

Rich Preacherin ja Djangomaynen välinen sanasota sai uuden käänteen, kun Djangomayn julkaisi perjantaina dissausbiisin nimeltään Bitch Preacher.

FUM.FI:n tavoittama Djangomayn totesi ykskantaan, että tämä jää hänen ensimmäiseksi ja viimeiseksi biisiksi kyseisen sanasodan tiimoilta.

– Jos leikkiin ryhtyy, leikki pitää kestää. En vastaa sille enää mitään. En anna sille enää yhtään energiaani. En anna sille enää yhtään haippia, mutta se tietää, että jokainen tällä biisillä oleva laini on tappo. Ja jokainen laini on totta! Djangomayn totesi.

Rich Preacher ja Djangomayn ovat kuitenkin olleet ystäviä keskenään, joten miestä tavallaan harmittaa, että tilanne on edennyt tähän pisteeseen.

– Harmittaa, että se jätkä mokasi itse omat juttunsa. Muuten mua ei liikuta se jäbä yhtään. Uskon, että suuri yleisö tykkää tästä kappaleesta, ja vaikka heittereitä olisikin, ja niitähän löytyy, mua se ei liikuta ollenkaan. Tämä kuitenkin todistaa sen, että mulle ei vittuilla!

Räppärin mukaan Bitch Preacherin jälkeen ei kuulla enää mitään vastauksia mihinkään, vaikka toinen osapuoli haastaisikin riitaa.

– Tästä eteenpäin keskityn vain omaan musiikkiini ja uusiin juttuihin. Laitoin tähän todella paljon energiaa, mutta tämä loppuu tähän. Mulle on opetettu, että jos sua lyödään, lyö kovempaa takaisin. Lyö takaisin niin kovaa, että vastapuoli tippuu. Mutta maassa makaavaa ei saa enää potkia. Ja tämän jälkeen se jäbä makaa maassa. Mä en aio enää potkia sitä. Siksi en jatka tätä.

– Tämä on dissiräppiä. Mä sanon, mitä mä haluan. Mua ei vittuakaan kiinnosta. Maksan potut pottuina. Kaikki tietää, että Rich Preacher on räkis.

Kuuntele Djangomaynen Bitch Preacher -biisi yltä!