DJ Polarsoul ja Eevil Stöö haluavat pelastaa maailman: ”Hälytyskellot soivat!” Katso uunituore video!

DJ Polarsoul julkaisi vastikään tuottaja-albumin, joka sai nimekseen Forever. Platalta on veistetty sinkku En voi palata tulevaisuuteen, jossa Eevil Stöö räppää siitä, kuinka maailma on menossa kohti väistämätöntä tuhoa.

FUM.FI soitti Polarsoulille ja uteli hieman, mistä kyseisessä biisissä on kyse.

– Olin valmistautunut niin, että saan Stöön messiin kyseiselle kappaleelle. Olin mielessäni suunnitellut sen maailman valmiiksi juuri häntä varten. Ensimmäisessä versessä kaikki Waterworld– ja Mad Max -ennustukset ovat tulleet todeksi, kun maailman toivo on jo heitetty.

– Tokassa versessä puolestaan kuullaan Paluu tulevaisuuteen -viittauksia, kun Stöö matkustaa tulevaisuuteen hallussaan sporttialmanakka, joten suuntana on tulevaisuus, jossa Stöö lyö vetoa, voittaa isot baksit ja pelastaa ihmiskunnan uudelle planeetalle, DJ Polarsoul avaa biisiä.

Miehen mukaan kappale on kannanotto siihen, kuinka huonoon suuntaan maailmaa viedään ihmisten toimesta.

– Kyllä kaikki hälytyskellot soivat just nyt. Eniten olen huolissani siitä, että millaisen maailman jätämme lapsillemme perinnöksi. Millaisessa maailmassa he joutuvat kasvamaan.

Polarsoulin mukaan Eevil Stöön kanssa oli ilo ja helppo työskennellä. Kaksi päivää Suomenlinnan studioilla meni kuin siivillä.

– Verse per päivä. Ja katselimme hauskoja YouTube-videoita sekä juttelimme paljon maailman menosta.

Biisiin tehty video syntyi sekin nopealla tahdilla. Ohjaaja Joni Tuominen naputti homman kansaan yhdessä päivässä.

– Oli pakko tehdä se nopeasti, että saimme sen ulos oikeaan aikaan. Joni on ohjannut tämän trilogian kaksi aiempaa videota, joten oli tärkeää, että hän oli puikoissa myös tässäkin, että sarjan visio saa oikeanlaisen jatkon.

Katso DJ Polarsoulin ja Eevil Stöön En voi palata tulevaisuuteen -video yltä.