Diison on palannut uudistuneena – uusi tuplasingle nyt ulkona

Eemeli Linna Photography

Uutta Diisonia.

Diison julkaisi uutta kuunneltavaa kaksivuotisen tauon päätteeksi.

Uudistunutta Diisonia esittelevä Lupauksii-tuplasinkku tarjoilee 80-luvusta ammentavaa pop-soundia kahden kipaleen edestä. Näistä nimikkobiisi Lupauksii sekä toinen puolisko Sun Takii käyvät läpi epäterveellistä ihmissuhdetta hieman eri laidalta tarkasteltuna.

Tasoin taakseen jättänyt ja itsenäisesti omille reiteilleen lähtenyt Diison on kuvaillut uusien kappaleiden syntyä seuraavasti:

”Kävin läpi vaiheen, jolloin muiden tuottajien biitit eivät inspiroineet kirjoittamaan biisejä. Mulle on aina ollut helpompi kirjoittaa omiin tuotoksiin, joten keskityin tuottamaan enemmän itse.

Mun biiseissä uusiutuva ja moderni äänimaailma on aina ollut tärkeitä ja sen toteuttamiseen tarvitaan henkilöitä, jotka ymmärtää ja jakaa mun visiot.

Lyöttäydyin yhteen Johan Lönnbergin (Jayey) kanssa, joka on tuottanut mun julkaisujen lisäksi biisejä mm. Palefacelle ja Kingfishille. Johanin kanssa yhteistyö on aina sujunut hyvin ja yhdessä löydettiin täysin oma soundi. Koska uusien biisien tuotanto toteutui hyvin itsenäisesti, päätimme myös julkaista biisit indienä.”

Johan ”Jayey” Lönnbergin kanssa tuotettu Lupauksii-sinkku on kuunneltavissa alta.