Devin The Dude keikkailee Tampereella, Oulussa ja Helsingissä – osallistu kilpailuun ja voita liput valitsemallesi keikalle itsellesi ja kaverillesi!

Skabassa on jaossa yhteensä kuusi lippupakettia.

Kulttistatukseen noussut rap-artisti Devin The Dude keikkailee marraskuun lopussa ja joulukuun alussa eri puolilla Suomea. Houstonilaisartisti nähdään Pakkahuoneen Klubilla Tampereella torstaina 30. marraskuuta, 45 Specialissa Oulussa perjantaina 1. joulukuuta ja viimeiseksi Helsingin Nosturissa lauantaina 2. joulukuuta.

Devin The Dude tunnetaan rennosta ja omalaatuisesta tyylistään, joka korostaa elämän positiivisia puolia. Lukuisia studioalbumeja, mixtapeja ja kokoelmia julkaissut artisti on tehnyt 25 vuoden uran, johon mahtuu yhteistyötä myös useiden hiphop-maailman kärkinimien kanssa.

FUM.FI järjestää yhteistyössä 03Crew:n, Game Room Entertainmentin ja Tulvafestin kanssa kilpailun, jossa on tarjolla kuusi kahden hengen lippupakettia keikoille. Liput arvotaan alla olevaan kilpailukysymykseen oikein vastanneiden kesken. Kilpailu on voimassa perjantaihin 24. marraskuuta asti ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.